Polityka prywatności

Zapoznaj się z polityką prywatności naszego serwisu i dowiedz się jak chronione są Twoje dane osobowe.

Niniejszy serwis (http://www.twojamarka.eu) nie sprzedaje i nie udostępnia osobom trzecim danych personalnych i adresowych użytkowników, którzy dokonali zamówień za pomocą formularza. Rejestracja w serwisie jest jednoznaczna z akceptacją Polityki Prywatności i Regulaminu.

Dane Osobowe.

Podczas korzystania z niniejszego serwisu zostaniesz poproszony/a o podanie niektórych swoich danych osobowych przez wypełnienie formularza rejestracyjnego lub też w inny sposób. Dane te to: imię, nazwisko, adres dostarczenia, adres email, telefon. Dane te są wymagane w procesie zamówienia za pomocą dostępnego formularza. Dane te nie są przechowywane na serwerach.

Zamawiając produkt za pomocą formularza wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o Ochronie Danych Osobowych oraz ustawą z dnia 18 lipca 2002r. o świadczeniu Usług Drogą Elektroniczną z późniejszym zmianami. 


Niezapowiedziane Wiadomości.

Uzyskane dane podczas procesu zamawiania lub też uzyskane w procesie dopisania się do gazetki internetowej są niezbędne do utrzymania komunikacji między niniejszym serwisem i Użytkownikiem. Dlatego zastrzegamy sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, które zdecydowały się na skorzystanie z serwisu akceptując jednocześnie Politykę Prywatności. Wiadomości te są sporadyczne, odnoszące się do niniejszego serwisu, czasem ważne informacje, życzenia świąteczne, nowości serwisu, korekta zamówień itp.

Jawne Dane Osobowe.

Dane osobowe podane w tym serwisie przy okazji wpisania komentarzy, które są automatycznie tworzone i są dostępne dla wszystkich odwiedzających. Nie ma możliwości zabezpieczenia Was przed osobami prywatnymi lub firmami, które te dane wykorzystają do przesłania Wam nieokreślonych informacji. Dlatego dane te nie podlegają Polityce Prywatności. Uwaga! Jest kategoryczny zakaz dodawania emaili w polu - opis w komentarzach.

Partnerzy i firmy.

Polityka Prywatności nie dotyczy tych podmiotów oraz firm, których dane kontaktowe podane są w niniejszym serwisie.

Wyłączenie Odpowiedzialności.

Nie każdy zgadza się z opiniami, opisami jak i sensem czy treścią zawartą w opisach produktów. Dlatego też nie bierzemy na siebie odpowiedzialności za zawarte treści w tych opisach.

Niniejszy serwis nie bierze na siebie odpowiedzialności za treści reklam, które się tu ukazują.

Nasza galeria

ul. Wrześniowska 41/2
33-300 Nowy Sącz
produkcja(@)twojamarka.eu
gsm. 507131079